Pirin

Ajankohtaista & tapahtumat

Tarmo Manelius 1929-2022

Suomi-Bulgaria-Seura kunnioittaa runoilija, kääntäjä Tarmo Maneliuksen muistoa ja merkittävää elämäntyötä. Jäämme kaipaamaan Tarmoa, suurta suomalaista Bulgarian ystävää.
Esitämme syvän osanottomme Tarmo Maneliuksen omaisille.
Seuran hallitus.

Bulgarian kursseja Helsingin Työväenopistolla

Bulgarian alkeet (H223178, torstaisin 8.9.-1.12. klo 18.15-19.45 Opistotalo/Kallio, Helsinki, hinta 38 €/24 tuntia. Opettaja Pavel Falaleev.

Bulgaria 2 (H223179) maanantaisin 5.9.-28.11. klo 18.30-20.00 Stoa/Itäkeskus, Helsinki, hinta 28 €/24 tuntia. Opettaja Pavel Falaleev.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen www.ilmonet.fi tai puh. 09 310 88610. Ilmoittaudu viimeistään pe.26.8.!

Ystävyyden ja rauhan puolesta

Omassa maanosassamme Euroopassa riehuu sota. Sodan suurimpia kärsijöitä ovat siviilit: naiset, lapset, vanhukset ja vammaiset. Tällaisina aikoina ystävyys- ja rauhantyö korostuu entisestään. Seuramme toimii ystävyyden ja rauhan puolesta sotaa vastaan.

Matkamessut siirtyivät tammikuuhun 2023

Messut järjestetään 19. - 22.1.2023.

Tiedote 2.12.2021

Bulgarian suurlähettilään Nina Simovan järjestämässä tilaisuudessa annettiin Suomi-Bulgaria-Seuran ansiomerkki viidelle (5) henkilölle, jotka ovat toiminnallaan edistäneet Suomen ja Bulgarian välisiä suhteita ja vahvistaneet yhteistyötä maidemme välillä.

Suurlähettiläs Nina Simova
Taiteilija Ivanka Kortzanova
Taiteilija Anna Dantchev
Tulkki, informaatikko Anneli Kovanen
Toimitusjohtaja Dinko Kortzanov

Puheenjohtaja Tapani Salonen totesi, että seuran ansiomerkki symboloi työtä, sitoutumista ja myönteistä elämänasennetta maidemme välisten suhteiden edistämisessä. Maisteri Ilkko Suvilehto toimi tilaisuuden tulkkina.

Anna Dantchev esiintyi tilaisuudessa.

Kuukausitapaamiset

Tapaamis- ja keskustelutilaisuus kaikille Bulgariasta kiinnostuneille.
Kokoontumispaikkana ravintola Casa Largo Sokoksen talossa, Asema-aukio 2. Pöydän tunnistaa Bulgarian lipusta.
Kokoontuminen kevätkaudella maalis-toukokuussa ja syyskaudella syys-marraskuussa kuun ensimmäisenä torstaina klo 17-19. Kuukausitapaamiset ovat toistaiseksi tauolla.

Preparoidut Feenikslinnut - Bulgarialaisia runoja

Suom. Tarmo Manelius

Kirjaa voi tiedustella kirjakaupoista. Kirjakauppoja palvelee seuran puheenjohtaja Tapani Salonen,
tapani32@hotmail.com